Art & Yoga series at Helsinki Contemporary Spring 2016
09.02.2016
Share
X

Share this news

Facebook

Helsinki Contemporary introduces a series of yoga events in the gallery space this spring. The events include a presentation of the ongoing exhibition and a soft practice led by yoga teacher and dance artist Tiina Mankki. Each practice will be inspired by the current exhibition in terms of atmosphere and theme. The events do not require any previous experience in neither yoga nor art. Simply just arrive on the venue on given time and treat yourself with a creative moment.

Note: Please bring your own yoga mat or similar underlay. There is no dressing room or shower available at the venue. However, the practice will not be physically challenging. We do not take reservations. The space is limited, so make sure you arrive on time.

Entrance fee: 15 € by cash at the door


Schedule:
10 am welcome
10.10 am exhbition presentation
10.30–11.50 yoga practice
12 pm the gallery opens to the public

 

The events are arranged on following Saturdays at 10 am:
20 Feb, 16 April, 14 May and 11 June

***

Helsinki Contemporary tarjoaa sarjan joogakokemuksia tänä keväänä. Jokainen erillinen tapahtuma koostuu näyttelyn esittelystä ja pehmeästä joogaharjoituksesta. Harjoituksen ohjaa joogaopettaja ja tanssitaiteilija Tiina Mankki. Kukin harjoituskerta ammentaa inspiraationsa näyttelyn teemasta ja värittyy sen aikaansaamasta tunnelmasta näyttelytilassa. Tapahtumaan osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta joogasta tai taiteesta. Saavu vain paikalle annettuna aikana ja suo itsellesi luova hetki.

Tuothan oman joogamattosi tai vastaavan alustan. Gallerialla ei ole pukuhuonetta tai suihkua. Harjoitus ei ole kuitenkaan haastava. Tilaisuuksiin ei oteta ilmoittautumisia. Tila on rajallinen, joten tulethan ajoissa.

Osallistumismaksu: 15e ovella (varaathan mukaasi käteistä)


Aikataulu:
klo 10.00 tervetuloa
klo 10.10 tutustutaan yhdessä näyttelyyn
klo 10.30-11.50 joogaharjoitus
klo 12.00 gallerian julkinen aukioloaika alkaa

Tapahtumat järjestetään seuraavina launataiaamupäivinä klo 10:
20.2., 16.4., 14.5. ja 11.6.


*Joogaharjoitus sisältää rauhoittumista ja kehon kudoksia venyttäviä ja helliviä asanoita. Samalla aineenvaihdunta paranee ja olo vetreytyy ja virkistyy. Tuntityyppi on lempeä Yin&Yang -jooga, jossa tärkeintä on oman sisimmän kuuntelu ja oman kehon kunnioittaminen. Tunti sopii kaikille.